Tjäna pengar med mobilen

Mobilerna är så bra idag att de blivit en förlängning av arbetet, på gott och ont. För en del har arbetsuppgifterna blivit lättare och snabbare att utföra medan andra har nästan blivit utbrända då de kan ha kontakt med arbetet oavsett tid på dygnet. Det finns pengar att tjäna med endast mobilen som redskap!

Betting

En rolig tidsfördriv som de duktiga och ihärdiga kan tjäna en hacka på. Det är inte stadig inkomst och risken finns alltid att förlora istället för att vinna. Om du själv vill testa eller bli bättre på betting är första steget att lära sig flera olika system som finns. De är inga garantier men ett system ger en bättre insikt i spelet och hjälper dig att fatta beslut om ett odds är värt att lägga pengar på eller inte. Det är också viktigt att komma ihåg hur beroendeframkallande spel med pengar kan vara. Var sträng med dig själv och håll en spelbudgeten som du inte får överskrida, även om världens bästa odds trillade ned i ditt knä.

Appar

Med lite träning och gratisstudier via nätet kan du lära dig att skapa egna appar. Det finns programvaror för apputveckling som inte bygger på kodning, istället används scheman och databaser för att konstruera innehållet. Det är inte lika fritt att använda databaser istället för kod men du kommer igång snabbare. Appen kan du sedan dela med dig av i de stora appbutikerna och välja om du ska ta betalt för den eller bara ta betalt för annonser i appen. Fundera om det finns några problem som du tror att en app kan lösa? Alla skapar inte en app som tjänar miljoner men tillräckligt många har lyckats för att ge hopp om att även de som inte studerat IT och teknik har en chans på den globala appmarknaden.